12 mei, Rondje om het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug

Op zaterdag 12 mei rijdt ligfietsclub Mooi Twente haar inmiddels bekende maandelijkse toertocht op elke tweede zaterdag van de maand. Om zoveel mogelijk van ons mooie Twente te kunnen aandoen hebben we besloten de startplaats regelmatig te variëren. Deze keer starten we vanaf restaurant de Poppe aan de A1, bij de afslag Markelo. We verzamelen ons daar om 10:00 uur. Vanaf de startplaats gaat het langs Dijkerhoek in de richting van Nieuw Heeten, Haarle en Hellendoorn. Daar is na ca 30 km een stop voor koffie en wat lekkers bij hotel “In de Tonne“. Via Hulsen en Nijverdal komen we na ca 50 km weer terug bij de Poppe. Alle ligfietsers zijn van harte welkom om deel te nemen. Aanmelding is gewenst via de site van ligfiets.net. De .gpx file van de tocht kun je vinden op deze link. Wacht niet langer en meld je aan, Twente is echt mooi en het uitstapje in het Salland op deze tocht evenzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s