Mooi Twente, toertocht 9: op de pedalen, klimmen en dalen (61 km).

Hij stond al een tijdje op het verlanglijstje, omdat één van onze rijders er expliciet om heeft gevraagd: een rit over de Holterberg. We starten zaterdag 10 november a.s. om 10 uur bij Fletcher hotel de Sallandse Heuvelrug in Rijssen. Vandaar gaat het bij droog weer over de Borkeld (en tussen de grazers door) Schermafbeelding 2018-11-02 om 14.11.02.pngin de richting Holten.  Af en toe moet er een hek open en weer dicht, om het vee binnen te houden, maar dit stuk is prachtig. (Als het erg nat mocht zijn, hebben we een alternatieve route). Bij Holten nemen we de toeristenweg over de Holterberg en gaat ’t via de Diepe Hel in de richting Nijverdal en Hellendoorn. In Hellendoorn is er koffie met gebak bij café In de Tonne.

Via Hulsen fietsen we naar de Regge9f6bffd6-4523-4be4-870b-fde9688279a3.jpgen vervolgen onze route langs dit riviertje en terug in de richting Rijssen.De hele route kun je hier bekijken. De .gpx download staat op onze routepagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s