Prettige feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2019 … met veel mooie fietskilometers.

Het eerste jaar van ligfietsclub Mooi Twente ligt (bijna) achter ons. Tien heerlijk toertochten hebben we gereden door het prachtig mooie Twentse land met af en toe een uitstapje naar Gelderland en Salland. We zijn van plan ook komend jaar weer lekker door te fietsen en nodigen je bij deze alvast van harte uit. De eerste rit van 2019 staat alweer op de tochtenpagina, dus wacht niet en voeg de daad bij het goede voornemen. Meld je nu vast aan via ligfiets.net.

kerstkaart-bewegende-animatie-0092

Tot volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s