We gaan weer op pad.

Zaterdag 15 augustus rijdt Ligfietsclub Mooi Twente weer een tocht door Twente en de Achterhoek. We vertrekken vanaf een “nieuwe” locatie, hotel restaurant de Herikerberg in Markelo.

Na de koffie rond 10:00 gaan we richting Lochem op weg naar Almen. De tocht is prima te rijden met Trikes en (andere) Velomobielen, maar de open tweewieler ligger heeft bij deze rit een lichte voorkeur. De Mooi Twente rijders die er toen bij waren herinneren zich vast nog die keer langs het Twentekanaal op 8 juni 2019, daags na een flinke storm. Dat mooie fietspad nemen we nu dus opnieuw. De kans is groot dat we betere condities treffen, maar het pad is een fietspad en in Nederland zijn niet alle fietspaden gemaakt voor “bakfietsen

en andere Velomobielen” 😅. Vreest niet, kom gerust met een meerwieler maar stuur strak langs de kant.
Na dertig kilometer leggen we aan bij hotel de Hoofdige Boer in Almen. We weten niet wat het weer doet en niet wat Corona gaat doen. Om ervoor te kunnen zorgen dat we eventueel ook binnen kunnen zitten, indien nodig, is aanmelding voor deze tocht (tenminste 24 uur vooraf) gewenst via de site van Ligfiets.net. Na de pauze rijden we via Harfsen en Holten weer terug naar Markelo.

De tocht is ook deze keer weer te downloaden via deze pagina.

Welkom in bij Mooi Twente op zaterdag 15 augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s