Even kalm aan … maar wel doorgaan met fietsen.

De Coronacijfers lopen in Twente snel op. Alle reden om voorzichtig te zijn. De horeca is terecht erg bang dat het weer opnieuw tot een volledige sluiting zal komen. Onze volgende startlocatie, hotel Hof van Twente heeft daarom het restaurant voorlopig alleen voor hotelgasten opengesteld. Wij hopen dat, door het strikt naleven van de richtlijnen van het RIVM, het aantal besmettingen snel zal dalen. We dragen ons steentje bij en annuleren onze gezamenlijke tochten totdat het weer veilig kan, inclusief start en pauze bij de horeca. Tot die tijd, ….. blijven fietsen, maar even alleen. Stay safe!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s