We gaan weer.

Na maanden van beperkingen vanwege Covid zijn de terrassen weer open en mag er buiten weer in groepen worden gesport. Daarvan maken we natuurlijk gebruik en rijden weer onze maandelijkse toertochten op de derde zaterdag van elke maand. De uitzondering op deze regel is in de maand mei. Omdat de versoepelingen eraan stonden te komen, zijn we uitgeweken naar éénmalig de vierde zaterdag, 22 mei 2021. We vertrekken om 10 uur vanaf hotel de Zwaan in Delden. Zie voor meer informatie onze toertochten pagina.

Een gedachte over “We gaan weer.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s