MT#040 naar Ootmarsum

De rit naar Ootmarsum is één van de mooiste, zo niet de allermooiste toertocht van dit jaar. We kennen Ootmöske als een pareltje in Noord Oost Twente, maar ook de weg erheen is schitterend. Deze tocht kent daarnaast voor ons ligfietsers een paar lange en heerlijke afdalingen, die de rit op zich al uniek maken. Hopelijk ben je erbij op zaterdag 18 september. We vertrekken in Delden, bij hotel de Zwaan na de koffie, omstreeks 10 uur. Pauzeren doen we in Ootmarsum op één van de vele terrassen. Zelfs het weer belooft weer prachtig te worden. Waar wacht je op ….

Aanmelden is gewenst via deze link op ligfiets.net.

De route kun je downloaden vanaf onze route pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s