MT#045a vanuit Rijssen naar N-O Twente.

Update (13-01-2022): De horeca is a.s. zaterdag wegens de corona-maatregelen nog gesloten. Het lijkt erop dat we dus in Geesteren niet aan de koffie kunnen, maar …. we lazen dat in Tubbergen de horeca zal openen. Dus dan maar een koffie (al dan niet 2go) in Tubbig. Vertrekken doen we bij van Otten in Rijssen, met een 2go en daarna lekker 64km op de pedalen via Wierden, Aadorp naar Tubbergen en via Bornerbroek terug naar Rijssen. De routes vind je zoals gewoonlijk hier. Aanmelden is gewenst en kan via deze link. Tot zaterdag.

Op zaterdag 15 januari fietsen we van Ligfietsclub Mooi Twente vanuit Rijssen naar N-O Twente (ofwel een rondje om Almelo). Op dit moment is het nog volledig onduidelijk hoe Corona zich verder ontwikkelt en wat er wel en niet mag in de horeca. In het beste geval drinken we vanaf 09:30 koffie bij Brasserie de Passage in hartje Rijssen. Na de koffie gaan we liggen en rijden richting noord-oost. Pauzeren doen we in Geesteren (O), bij café Kottink als Corona ons niet in de weg zit en anders nemen we gewoon ons eigen bakkie koffie mee en zoeken we een leuk plekje in Geesteren. De terugweg gaat onder Almelo door, door het prachtig waterrijke gebied rondom Bornerbroek en Ypelo. Na 61 kilometer zijn we terug in Rijssen. De tocht is zoals gebruikelijk weer te downloaden via onze toertochten-pagina.

Welkom bij Mooi Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s