MT#046 kastelen en molens.

De tocht van 19 februari a.s. vertrekt vanaf onze nieuwe startlocatie, Aparthotel Delden. Vanaf half 10 verzamelen we, genieten van een kop koffie en van alle nieuwe fietsen die er in de winterperiode zijn aangeschaft door de leden en dan op de pedalen. De route gaat langs kasteel Twickel, de Noordmolen en via het landgoed, richting Goor en Diepenheim.

Deepn is bekend om zijn beeldende kunst, zijn kastelen en zijn gezellige centrum. We passeren een aantal kastelen en buitenplaatsen tijdens onze tocht, zoals het Nijenhuis (bewoond door de fam. Schimmelpenninck), Peckedam (Wibi Soerjadi), huis te Diepenheim, kasteel Warmelo, het Weldam en huize het Wegdam.

Pauzeren, nu het weer mag, doen we bij Irma’s café. Via een mooie route langs Hengevelde, Bentelo en Beckum gaan we weer terug naar het Aparthotel. We rekenen weer op een gezelschap buitengewoon verrassende rijders.

Aanmelden is gewenst en kan via deze link.

Welkom bij Mooi Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s