Rondje Texel, rit vanuit Twente geannuleerd.

Op goede vrijdag, 15 april a.s. wordt door de club in Noord Holland weer het jaarlijkse rondje Texel georganiseerd. Dit jaar gaan we vanuit Twente met de Velomobielen daarheen en maken er een driedaags evenement van. We vertrekken op donderdagmorgen, overnachten twee maal in Noord Holland en zijn op paaszaterdag in de middag weer terug.

Zoals J.C. vroeger al placht te zeggen: “ieder nadeel hep z’n voordeel”. Zo ook hier; niet naar Texel, dus wel gelegenheid voor een fraaie paaszaterdag-toertocht. Zie onze https://mooitwente.com/tochten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s