Lochem-Lemelerveld naar Alligt.

Op 6 en 7 mei a.s. houdt Alligt ligfietsen, open huis in het nieuwe bedrijfspand in Lemelerveld. Dat is een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met Alligt en we zijn door hen uitgenodigt op koffie met (echte) Limburgse vlaai op zaterdag 7 mei a.s.. We vertrekken vanuit hartje Lochem (Semmelink, koffie en thee, markt 29) omstreeks 10 uur en iedere ligfietser is welkom, zowel voor deelname aan deze tocht (graag even aanmelden via deze link) als voor een bezoek bij Alligt Handelsweg 20, 8152 BN Lemelerveld. Graag tot dan en welkom bij Alligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s