MT#056 naar Hoge Hexel

Na jaren trouwe dienst als cameraman van de club, maar vooral als immer aanwezige en gezellige ligfietser binnen MT, neemt Johan ons vandaag mee van Rijssen naar zijn geboortedorp. De tocht leidt ons langs de prachtige Midden-Regge en de Exosche Aa via de Dakhorst en Ypelo naar het idyllische dorp Hoge Hexel. Na een verrassende tussenstop aldaar gaan we door Nijverdal en Haarle via een mooie route over de Sallandse heuvelrug terug naar ons startpunt, de Passage in Rijssen. Zoals gewoonlijk vertrekken we na de koffie, rond 10 uur. Kom op tijd want de koffie in Rijssen is lekker. Aanmelden is gewenst (vanwege de horeca halverwege) en kan via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s