De laatste toertocht van het jaar, althans bijna…..

Op zaterdag 17 december vertrekken we met de club ligfietsers vanuit Hengevelde naar een nieuwe bestemming, namelijk grand café de Gracht in Borculo.

Ons startpunt is deze keer bij ons thuis aan het Huneveld 22. De route loopt richting Neede, door Eibergen en dan verder door de Achterhoek naar Borculo. Als we weer “thuis” zijn in Hengevelde zit er dik 60 kilometer meer op de teller.

Op 28 december rijden we vanuit Delden (Aparthotel) naar een locatie in de buurt van Diepenheim. Daar ontmoeten we de mannen van LOL uit Zutphen en doen ons samen te goed aan koffie, thee en oliebollen. Ook bij dat toetje van het jaar ben je weer welkom bij Mooi Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s