Twintigdrieëntwintig.

Ongelooflijk maar waar. Dit jaar bestaat ons clubje alweer 5 jaar. In maart 2018 reden we vanuit Bornerbroek onze eerste MT toertocht, naar Tubbergen.

Het ligt niet in de aard van de Tukker en dus van deze club om veel terug te blikken. Nee, het doel van MT is om lekker met gelijkgestemde ligfietsers mooie tochten te rijden door Twente en omstreken en dat zijn we ook dit jaar weer van plan. De eerste vier staan weer online op de toertochten-pagina. In de maand mei plannen we weer een weekendtocht met deelname aan de Grenslandtour. Nadere informatie daarover volgt z.s.m..

De eerste rit van 2023 (MT#060) gaat vanaf hotel Hof van Twente door het buitengebied van Gelselaar, Diepenheim en Goor naar Markelo. We pauzeren bij het wapen aldaar. Via de prachtige Borkeld en Enter komen we na ruim 63 kilometer weer terug bij af. We vertrekken na de koffie rond 10 uur. Aanmelden is gewenst via https://ligfiets.net/events/4489

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s