MT#061 naar Nijverdal

Op 18 februari gaan we vanaf ons Deldens startpunt, Aparthotel op weg voor een tocht van ruim 60 kilometer naar Nijverdal. We vertrekken na de koffie om ca 10 uur. Door landgoed Twickel gaan we via “de doorbraak” bij Bornerbroek richting de Regge, bij Ypelo. Langs de noordkant van Rijssen gaat het dan richting Nijverdal, waar we aanleggen in het centrum van deze plaats bij Grand café Toi Toi. We fietsen na de pauze nog een vijftal kilometers langs de Regge in de richting van Enter. Tegen 14:00 zijn we dan naar verwachting terug bij de plek waar we zijn gestart. Welkom bij Mooi Twente. De route kan weer worden gedownload vanaf de routepagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s