MT’s ligfietsdriedaagse met deelname aan de Grenslandtour in Midden-Limburg.

Op zaterdag 20 mei a.s. wordt vanuit Melick de traditionele Grenslandtour verreden. Dit evenement trekt deelnemers uit Nederland, België en Duitsland en wordt georganiseerd door de ligfietsclub van Grensrijder.com. Vanuit Twente rijden we samen naar de omgeving van Roermond en maken er een paar gezellige dagen van. Overnachtingen worden door eenieder zelf geregeld, maaltijden doen we zo veel mogelijk samen. Het is noodzakelijk om je als deelnemer aan te melden (uiterlijk 13 mei a.s.) via het aanmeldformulier op https://www.grensrijder.com/glt23/. We vertrekken uit Hengevelde om 8:00 uur.

Wil je mee met ons, schrijf je dan in via https://ligfiets.net/events/4519

Welkom bij Mooi Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s