Tochten in Augustus.

Op zaterdag 21 augustus is er een tocht gepland vanuit Rijssen. Het vertrek is bij brasserie de Passage en de tocht gaat naar “het zonnigste terras van Diepenveen”. We vertrekken zoals gewoonlijk omstreeks 10 uur, na de koffie. De details van de route vind je hier. Inschrijven is gewenst en kan via deze link op ligfiets.net.

Op zondag 22 augustus wordt in de omgeving van Roermond voor de vijfde keer de Grenslandtour verreden. Dit jaarlijkse evenement voor ligfietsers uit Nederland, België en Duitsland wordt georganiseerd door Chris Trines en zijn team van Grensrijder.com. Vanuit Twente rijden we samen naar Limburg op zaterdag 21 aug., met vertrek om 9:00 uur vanuit Hengevelde, het Huneveld 22. Meld je even aan voor dit event via deze link. We nemen dan op zondag deel aan de Grenslandtour en rijden op de maandag erna samen weer terug naar Twente. Voor deelname aan de Grenslandtour (incl. lunch € 15,- p.p.) kun je je aanmelden voor 20 aug. door het invullen van dit formulier. Overnachtingen in Limburg dien je zelf te regelen. Meer info over de tocht kun je vinden op de site van Grensrijder.com.

Op de pont bij een voorgaande Grenslandtour, 12 mei 2018. (foto Tonnie Tuinte).

Wil je met ons mee naar dit leuke evenement, meld je dan voor 20 aug. aan via dit event op Ligfiets.net.

Welkom bij Mooi Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s